Tercera edició del Cicle presentacions de discos en valencià

III Cicle de presentacions de discos en valencià

Enguany es celebra la tercera edició d’aquest cicle, organitzat pel Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la Universitat Politècnica de València, en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i el Col.lectiu Ovidi Montllor.

Discos_valencia_UPV_2014

Avui dijous 30 d’octubre a les 19h a l’Auditori Alfons Roig de la Facultat de Belles Arts, al Campus de Vera (València). Hi actuaran Néstor Mont i Alvar Carpi. Néstor presentarà el seu nou treball, editat ara al mes d’octubre, `TRES´.

El cicle es tancara amb dos concerts el dia 6 de novembre, un a les 19h a Gandia, a l’Aula Magna del Campus, amb Andreu Valor i Tanstupids, i l’altre a l’Auditori Alfons Roig de la Facultat de Belles Arts, al Campus de Vera (València), amb l’actuació d’El Diluvi i Naia.

Prèviament ja havien passat pel cicle Jordi Montañez, Alterkat (16 d’octubre al Campus de Vera), Garrotada i Desustancia (al Campus d’Alcoi).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.