“Teoria de l’evolució”, nou disc d’AVSTRAL

002f876b-7288-4ee4-9c0d-6831d601b3a5

AVSTRAL irromp en el panorama musical català reivindicant l’essència eclèctica del pop contemporani. El seu disc de debut, “Teoria de l’evolució”, ha estat coproduït per Víctor Ayuso i Marc Martin, i és ple de melodies enèrgiques, ritmes juganers i atmosferes electròniques, tot plegat emmarcat en una estètica moderna i un pla sonor de dimensions àmplies.

Les lletres dels temes remeten a climes molt diversos, però totes les històries comparteixen un leitmotiv: la volguda absència de pretensió, la certesa que en el que és més discret sempre s’hi amaga la més gran de les forces i que l’autosuperació és més un acte de voluntat que de circumstàncies contextuals.

Marc Teixidó i la seva veu càlida s’acompanyen de Gerard Català a la bateria, Adrià Garcia al baix, Guillem Prats a la guitarra i Marta Solà als teclats.

FONT: RGB Suports
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.