“Temps de dubtes”, el disc més esperat de Tancat per defunció

El pròxim divendres 24 de novembre arriba ‘Temps de dubtes’ (Microscopi, 2017), el disc més esperat de Tancat per defunció.

‘Temps de dubtes’ és un disc format per 12 noves cançons que es va enregistrar l’any 2002 i que es va deixar en repòs a l’espera de temps millors, ara 15 després veurà la llum. Un disc que va quedar congelat en el temps però amb uns temes atemporals que mantenen l’essència de la banda i la seva sonoritat pròpia que tant els caracteritza.

Tancat per defunció va aparèixer en escena l’any 1987 i fins a la data han publicat Sense Retorn (Picap 1990), Llença-t’hi (Picap 1991), Bevent Silenci (AZ Records 1995) i el recopilatori Obert per tu (Actual Records 2014).

En aquesta nova etapa de la banda segueixen al capdavant el Jaume Papell i Enric Romà, acompanyats pel Jordi Farreras i el Valentí Adell.

Captura de pantalla 2017-11-20 a les 22.35.41

Tancat per Defunció – Temps de dubtes

 1. Vaixells de paper
 2. Cremant passat
 3. El cuc
 4. Muntatge
 5. Naufrag
 6. Maya
 7. Pitreres i cremalleres
 8. Mastegant
 9. Despert per somniar
 10. Set de tu
 11. Vida on ets
 12. Silenci

Videoclip oficial de ‘Vaixells de paper’, cançó extreta de l’àlbum ‘Temps de dubtes’ de Tancat per defunció (Microscopi 2017), és un tema que parla de l’amistat, sovint fràgil, dels amics de la infància i l’adolescència.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.