‘A temps’, cançó avancament del primer disc de Dubcat

DUBCAT és un duet electrònic barceloní format per Joan Llobera (veu) i Marc Taulé (bases i veus), recentment han avançat la cançó ‘A Temps’ que s’inclourà al seu primer llarga durada previst per inicis de 2017.

image
DUBCAT – Foto: Arxiu de l’artista

‘A Temps’ és el senzill que serveix de presentació, enregistrat entre Londres i Barcelona ha estat produït pel reconegut productor anglovalencià establert a Berlín Ainz Adams. També trobem la col·laboració de la versàtil cantant barcelonina Marta Trujillo, una de les veus més destacades del reggae i el soul català.

DUBCAT representen una alternativa al dominant mestissatge del panorama català. Beuen de sonoritats de l’electrònica britànica i la seua tradició clubbing i de fusió amb ritmes forans com el reggae i el Hip Hop. Entre les seves influències trobem des del duet raggaelectrònic Mattafix fins Die Antwoord, passant per Massili Sound System, Ràdio Macramé o els Pet Shop Boys.

‘A Temps’ s’acompanya d’un videoclip rodat a la capital britànica i signat per la realitzadora Núria Pérez.

DUBCAT – A temps

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.