Tardor – L’Eufòria

“L’Eufòria”, és el darrer videoclip de Tardor, escrit i dirigit per Àlex Blat i realitzat per la productora Montaña Studio. Protagonitzat pel presentador i humorista Eugeni Alemany (Caiga quien caiga, Trau la llengua) i l’actriu Sara Vallés (Antes de morir piensa en mi, L’Alqueria Blanca) amb la col·laboració especial de Carles Chiner, vocalista i compositor del grup Gener.

Cançó coproduïda per Pau Paredes (Modelo de Respuesta Polar, Kostrok) i Tardor. La gravació es va dur a terme el febrer de 2016 als estudis Millenia de València i la mescla a l’estudi Fluxus de Madrid a càrrec del propi Pau Paredes, qui ha comptat amb la col·laboració del productor Manuel Tomás (Amaral, Niña Pastori). La cançó ha sigut masteritzada per Ted Jensen (Muse, Kings of Leon, Florence + the Machine), enginyer en cap dels Sterling Sound de Nova York.

Tardor - Foto: Arxiu del grup
Tardor – Foto: Arxiu del grup

Tardor / L’Eufòria

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.