Tànit Navarro reedita el disc ‘Nueve Lunas’

Tanit Navarro, cantant, compositora i terapeuta de so. Creadora de Voz Esencial i Mamacanta, ha reeditat el disc ‘Nueve Lunas’ publicat l’any 2013 i ho fa acompanyada de la cantant i guitarrista Rusó Sala. La reedició del disc ha anat a càrrec del Segell Microscopi.

‘Nueve Lunas’ és una experiència musical per a tots els públics amb cants i músiques de composició pròpia que conviden a viatjar pels moments que transitem durant l’embaràs i la maternitat. 9 cançons, una per cada lluna, que naveguen entre ritmes mediterranis i llatinoamericans.

Aquest va ser el segon disc de la cantant i va ser enregistrat, mesclat i masteritzat per Gaddafi Nuñéz i la Ollita Records a la Cooperativa Titània Tascó, centre pioner en el part a casa tant a Catalunya com a l’estat espanyol.

Tànit-Navarro_Nueve-Lunas_Portada

Tanit Navarro – Nueve Lunas

  1. Al Otro Lado de la Piel
  2. Llamado de la Maternidad
  3. Tots Els Camins
  4. Mama canta
  5. Estrella de los Cielos
  6. Parto
  7. Estrella de la Mañana
  8. Canto a Mi Abuela
  9. Cant al Meu Pare
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.