ExpressionsGeneralRecomanem

‘Jo també cantava l’Estaca’, nou llibre de Josep Maria Bunyol

Josep Maria Bunyol reviu els records d’aquells que van ser joves als anys seixanta i setanta a ‘Jo també cantava l’Estaca’.

L’autor de ‘Jo també veia Bola de Drac’ va un parell de dècades més enrere en el seu nou llibre.

Amb pròleg de Josep Maria Mainat i els records de Carme Ruscalleda, Quimi Portet, Màrius Serra, Anna Veiga, Enric Calpena, Ramon Maria Calderé i Sílvia Munt.

Vet aquí una crònica sentimental d’uns anys de rebel·lia que crèiem superats, però tornen com les modes. Si més no, pel que fa a la política. Hi ha altres referents que mai no ens han deixat del tot, perquè són al moll de l’ós de diverses generacions i brillen més en el record. La Trinca i l’Ona Laietana; Rin Tin Tin i Pippi Calzaslargas; Pumby i La familia Ulises; El fugitivo i Sandokan; la tancada a Montserrat, els viatges furtius a Perpinyà i un fotimer de vivències per destapar.

Per tota una generació, aquest serà el viatge de la seva vida, relatat amb mordacitat, humor, paral·lelismes inquietants amb l’actualitat i uns quants testimonis oculars: Carme Ruscalleda, Quimi Portet, Màrius Serra, Anna Veiga, Enric Calpena, Ramon Maria Calderé i Sílvia Munt.

85ffaaa9-989c-4dba-a0c7-e7ab6789320c

JOSEP MARIA BUNYOL. Va néixer el 1975, l’any que TVE estrenava Heidi, Kojak, La casa de la pradera i un programa fugaç presentat per un tal Arias Navarro. Ha estat guionista a Ràdio Barcelona, RAC 1 i TV3. Com que encara pretén ser espectador professional, parla de cinema i sèries a El suplement de Catalunya Ràdio, on també escriu guions de l’En guàrdia! Copresenta el programa de cine d’iCat, Memento, i col·labora a Serielizados. L’incomoda tant l’Estat de les autonomies com l’estat dels autònoms.

JO TAMBÉ CANTAVA L'ESTACA.

Data de publicació: 19 de març del 2018.

ISBN: 978-84-16915-50-7

Comment here