‘Sputnik’ nou treball dels PANELLET

Panellet és un power trio de punk dolç de Terrassa nascut l’any 2015. Després de l’estiu publicaran el seu segon disc, un dels més esperats de l’escena. Sputnik (HFMN Barretina), ha estat gravat a Ultramarinos Costa Brava i produït per Eric Fuentes (The Unfinished Sympathy).

Captura de pantalla 2018-08-30 a les 16.57.12

El disc són onze cançons brutals fidels al seu estil que combina lletres fresques i despreocupades escrites en català, amb una base instrumental molt solvent.

Després de debutar amb Aloha, Panellet han girat per Catalunya i el País valencià escampant la seva dolçor i presentant les seves cançons de punk dolç en català en un vertiginós i ensucrat directe.

L’escena del Punk català viu el seu millor moment gràcies a una escena molt viva, diversa i activa. Grups com Crim o els desapareguts The Anti-Patiks han obert la porta a tota una fornada de grups d’arreu del país amb un denominador comú: l’amor al Punk Rock. Un Punk Rock tan divers com l’escena, amb projectes que van del Punk clàssic, a l’Emo o al Hardcore. I ho fan cantant en català, castellà i anglès, amb una qualitat i una empenta fins ara desconegudes.

Marc Isern (Font: HFMNCREW)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.