Sommeliers publiquen avui “8am”, el seu segon disc

SOMMELIERS – Foto: Silvia Poch

Avui surt al mercat “8am”, el segon disc de Sommeliers, amb aquest nou treball discogràfic la banda vol iniciar una nova etapa  que revoluciona l’estil que fins ara ha mostrat la formació.

El títol del disc ja ens situa en el moment de renovació on es troba el grup. Un disc nascut al matí, a les 8am, i que reflecteix molt bé el missatge que hi conté. En aquest segon treball, Sommeliers ha anat més enllà del so pur dels seus instruments i han barrejat estils musicals com ara el pop, el folk o la música tradicional sense perdre la intimitat i la subtilesa que les caracteritza, però ara travessant ja la barrera entre clàssic i modern on fins ara s’establien.

El disc el conformen dotze temes originals i una única versió del poema La Llibertat de Joan Margarit. És un disc on el personatge principal és l’optimisme i les ganes d’encarar nous reptes, tal com ha estat el procés de creació mateix del projecte.

La presentació oficial serà 10 de maig a la sala Luz de Gas.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.