Sistema de publicitat de Google Adsense

Des del 7 de desembre de 2012, aquest lloc web presta un servei gratuït, no comercial i sense ànim de lucre, l’únic finançament que obté és amb l’allotjament de publicitat de Google Adsense (Desactivats actualment). S’ha inclòs aquest sistema de finançament per a fer front a les despeses de manteniment i allotjament web i així poder seguir prestant un servei de qualitat als nostres lectors.

Els ingressos obtinguts són els fixats per Google Adsense cada vegada que un visitant fa clic a un enllaç o banner. La informació corresponent a aquesta publicitat es diferencia sense dificultat del material propi de les nostres pàgines, estant clarament identificada.

Es tracta de Publicitat de Google AdSense, mitjançant diversos blocs d’anuncis que poden estar situats al començament o al final d’una pàgina, en un lateral o a la part inicial del contingut de la pàgina.

En tots ells poden aparèixer tant imatges publicitàries com enllaços amb text explicatiu d’aquests, identificant sempre el bloc amb el text “Anuncis Google”, aquest text ve situat als banners publicitaris de Google.

En Referència a Google Adsense:

Google, com a proveïdor associat, utilitza cookies per publicar anuncis en aquest lloc web. Els usuaris poden inhabilitar l’ús de la galeta DART a través de l’anunci de Google i accedint a la política de privadesa de la xarxa de contingut.

Google utilitza empreses publicitàries associades per publicar anuncis quan visita el nostre lloc web. És possible que aquestes empreses utilitzin l’informació que obtenen de les seves visites a aquest i altres llocs web (sense incloure el seu nom, adreça, adreça de correu electrònic o número de telèfon) per oferir anuncis sobre productes i serveis que li resultin d’interès.

Per obtenir més informació sobre aquesta pràctica i conèixer les seves opcions per impedir que aquestes empreses utilitzin aquesta informació, feu clic aquí.

Associació Au va! per a la promoció de la cultura