GeneralMúsica del País Valencià

Les silenciades, segon disc de Pupil·les

Pupil·les estrenen Les Silenciades, el segon disc d’estudi.

Pupilles-Dilatives_Les-Silenciades_Portada

Pupil·les ha publicat aquest dilluns el segon disc d’estudi, ‘Les Silenciades’, produït i gravat per Mark Dasousa a l’Atomic Studio. Amb els tres avançaments que han estrenat en els últims mesos, Benvinguda al Desbarat, Gresca i Les Silenciades ja ens han mostrat per on aniria el disc. ‘Les Silenciades’ conté estils que ja han aparegut al primer disc, com el drum & bass, combinant-se amb nous estils que aporten ritmes renovats. Les lletres són majoritàriament reivindicatives i amb missatge feminista, tot i que hi ha també moments al disc on trobem lletres i ritmes més festius, com a la cançó Gresca.

Al disc han col·laborat Tremenda Jauría a la cançó Estima’t, Kiko Tur d’Aspencat al tema No vull dormir, Natxo Císcar i Hèctor Galan, de ZOO, i Pasqu Giner fent un remix del single Benvinguda al Desbarat.

Els primers concerts de presentació del nou disc seran el 18 de febrer a la Bisbal d’Empordà amb Pirat’s Sound Sistema, el 3 de març a la Sala Matisse de València amb Lágrimas de Sangre, el 8 de març a la Sala Apolo de Barcelona abans de la Festa Canibal i l’1 d’abril al Festival Nules Sona amb Inèrcia, Hereus i l’Home Brut.

L’entrada original la trobareu en aquest enllaç:
http://musicadelpv.blogspot.com.es/2017/02/les-silenciades-segon-disc-de-pupilles.html

Comment here