‘El silenci és viu’, primer disc dels andorrans Komanem

El grup de rock andorrà Komanem publica el seu primer disc anomenat ‘El silenci és viu’.

img-20161128-wa0017
Komanem – Foto: Arxiu del grup

Els membres que formen el grup Komanem són: Jordi Díaz a la veu principal i baix elèctric, Jordi Solé a la bateria i veus, Mario Cruz a les guitarres i Carles Figueras a les guitarres. El grup va començar en sessions jam amb altres músics d’’Andorra, amb els qui compartien local d’’assaig. Poc a poc, l’’afinitat d’’estil i de gustos els van portar a crear un grup independent. Tot i que inicialment van començar tocant versions de diferents grups, amb el temps van anar construint un repertori propi. Des dels seus inicis han anat fent concerts arreu de Catalunya i d’Andorra.

“El silenci és viu” és el primer disc de la banda amb 10 cançons amb veus melòdiques, guitarres enèrgiques i ritmes contundents.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.