‘Si no té cap sentit’, nou videoclip de Nico Roig

“Si no té cap sentit” és una cançó inclosa al disc “Yo siempre sueño que sí” (U98 Music, 2020)

‘Si no té cap sentit’, és la cançó introductòria del seu darrer disc ‘Yo siempre sueño que sí’ (U98 Music, 2020) . El videoclip transmet aquesta necessitat d’aprodundir en aquest “llac profund” interior del que també parla a “Suc de síndria”, l’última cançó del disc. Una immersió en els costats més obscurs de nosaltres, on trobar finalment una llum. 

Nico Roig – Si no té cap sentit

‘YO SIEMPRE SUEÑO QUE SÍ’ És el seu quart disc que publica i es titula “Yo siempre sueño que sí”. Està cantat majoritàriament en català i conté 3 cançons en castellà. Amb una producció exquisida a mans de Marcel Bagés i David Soler, on hi trobem també les veus expertes de les Tarta Relena (Helena Ros i Marta Torrella) al llarg del disc i aparicions estel·lars de Dani Ferrer (Love of Lesbian) i Ricky Falkner

Un disc ideat des de l’emotivitat, la meticulositat de les paraules i l’elegància dels sons. El més autoreferencial de l’autor. Acostumat a explicar-nos tota mena d’històries, decideix en aquest cas indagar sobre sí mateix. Una auto-recerca que transita des de simples converses a viatges espirituals, sempre amb humor i molta delicadesa. 

En un disc així no poden faltar referències a la pròpia família, com és el cas de “Què hi fas aquí tan sola”, per la seva neboda o a “Una forma d’esperança”, dedicada a la seva difunta mare. Destaca la cançó “Suc de síndria”, banda sonora de la pel·lícula homònima d’Irene Moray, on ja planteja la profunditat d’un llac com l’inici d’aquest viatge.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.