Showarma i els Falafels presenten “No tenim por”

Showarma i els Falafels, es la nova proposta artística de Martí Vilardebó ex-bateria de Dusminguet.

Showarma i els Falafells-grup
Showarma i els Falafels – Foto: Kasba Music

“No tenim por” és el single de presentació d'”Elements”, el seu primer disc que sortirà a la venda el proper 22 de gener de 2016.

Avui dijous 3 de desembre, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, el grup oferirà un concert exclusiu on presentarà el seu primer EP.

Showarma i els Falafels és el grup liderat per Martí Vilardebò, qui fóra bateria de Dusminguet, que compon, canta i s’acompanya de la guitarra. El grup també és format per músics amb experiències dispars com Jacob Serradesanferm al baix (Pareras Parellada), Albert Rafart a la bateria (Gertrudis), Cesc Pascual (Wagner Pa & Brazuca Matraca) o Jofre Dodero (Big band de Granollers). De fet el treball en equip i l’equilibri és, en aquest projecte, bàsic per entendre la seva realitat.

Showarma i els Falafels és la foguera de Sant Joan i el solstici d’una etapa nova que s’insinua abundant. És la mort que dóna sentit a la vida. La maduresa que dóna un tomb a la joventut. El camí que no és objecte de destins. És la música enyorada de l’imaginari intrínsec dins les seves carns. És amor.

Els seus membres han estat set anys elaborant un discurs coherent a base d’assajos, maquetes i algun directe i ara arriba el resultat d’aquesta hivernació amb el seu primer disc, “Elements” (Kasba Music 2016), i una posada en escena alegre i contundent.

Showarma i els Falafels – No tenim por (video líric)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.