“Sexe, cassalla i punkfolk!”, primer disc de X-Fanekaes

X-Fanekaes presenta el seu primer treball discogràfic anomenat ‘Sexe, cassalla i punkfolk!’.

X-Fanekaes_Sexe-Cassalla-i-Punkfolk_Portada

Nota de Premsa

‘Sexe, cassalla i punkfolk!’ (Mésdemil, 2016), és el primer treball discogràfic del grup de l’Horta Nord X-Fanekaes, un disc amb 9 cançons més una intro d’un estil molt personal que ells anomenen punkfolk i que es combina de manera magistral amb altres músiques del món com ara el balkan. Entre tots els talls, trobem 7 cançons noves de collita pròpia i 2 que ja van gravar als seus inicis (“Morralla” i “Innocència morta”). Aquestes últimes, han tornat a passar pel filtre de l’estudi per tal d’enriquir-les afegint els nous instruments que s’han incorporat al grup darrerament: whistle, banjo i tuba.

En aquest nou treball, X-Fanekaes continúa en la seva línia festiva, enèrgica i positiva. Vénen amb moltes “ganes de fer que el públic gaudisca de cada segon del nou treball”. Pel que fa a les lletres, tracten temes de la nostra quotidianeitat, sense oblidar la sàtira i la critica, sempre des de l’optimisme”. El grup ha comptat amb col·laboracions de luxe, músics i amics d’altres grups de reconeguda trajectòria i prestigi, com són Adrià (Atupa), Àngel (Atzembla), Steffi (In Mute), Margaix (Besugo), Oscar Rocher, Silvia Corna o Combo de corda folk de crisol. Col·laboracions que sense dubte omplin de color i enriqueixen un disc ja de per si molt treballat i cuidat en cada detall. En definitiva, mestissatge, sonoritats noves i cançons fresques que suposen un bufit d’aire fresc al panorama musical valencià.

X-fanekaes – La Colla

La presentació oficial del disc tindrà lloc el dia 14 de maig a la Sala Rock City d’Almàssera.

Els altres concerts de presentació:
22 de maig: Dia Mundial del Comerç Just (València), amb Aspencat i Skattuttipresto.
25 de juny: Fartet Festival (Teulada).
1 de juliol: Arock en caldera (Vinalesa), amb Funkiwi´s i VadeBo.
9 de juliol: Festival Feslloch (Benlloch).
29 de juliol: Iboga Summer festival (Tavernes de la valldigna).
30 de juliol: Cicle Ovidi Montllor del Camp de Túria (Ribar-roja).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.