‘Senyores Senyores Senyores’, el nou disc de Le Petit Ramon

Le Petit Ramon torna a la càrrega acompanyat dels Walforf Astoria: Israel Ortega, bateria i veus; Xavi Artigas (teclats i veus) i Tony Laming (baix i veus). Músics curtits en mil batalles: Les Philippes, Vyvian, Macho, Dead Paries, Trau.

Amb ‘Senyores Senyores Senyores’ (Le Chien Malade, 2015), ens presenten un doble CD amb 19 cançons, on s’hi poden trobar totes les seves obsessions. El rock més urgent del 77, la psicodèlia, el folk, garatge… fins i tot s’han animat a deixar córrer la seva fascinació per la visceralitat més roots. Un disc gravat amb moltes músiques al cap. De Jefferson Airplane als Stranglers, de Captain Beefheart als Cure, de Son House als Blur… els primers Rolling Stones i, com no?, el White Album del Beatles, un doble disc de referència. Desendreçat, ple de contrastos, del més íntim al més cru, desfilagarsat.

LePetitRamon_Portada

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.