General

SENYOR OCA “CAMINAR LENT”

Senyor Oca és l’artista barceloní que lidera l’escena del Rap de la terra. Creador i impulsor d’aquesta escena, va aconseguir una molt bona rebuda per públic i premsa amb el seu últim disc, “EGA“, que va presentar a la Sala Apolo penjant el cartell de sold-out. L’artista aposta per un missatge contundent de crítica social i cultiu del món intern en el seu pròxim disc “Portals“. Aquest 28 de gener Senyor Oca ha presentat el segon senzill “Caminar lent” del pròxim disc “Portals“, que veurà la llum el 4 de març. 

Font: Guspira Records – Foto: Xavi Souto

Després del seu primer avançament, “Fes-me mal”, que s’endinsava a un món trist i fosc, “Caminar lent” és una cançó que neix a trenc d’alba. 

Amb l’esperança d’un nou dia, una melodia suau introdueix les primeres rimes de Senyor Oca. Ràpidament torna el ritme frenètic del Drum&Bass i els versos s’intensifiquen. Aquesta cançó és el crit cap a una societat encadenada al caos i al patiment on la música és una eina de transformació clau. Senyor Oca rapeja “la música és foc i pur sentiment. Un bon espai per la lluita i el raonament”. El poble té aquesta flama, que li neix des de dins, i que el mou a lluitar per tot allò que  l’estreny i a construir un món fet a mida, una nova llar. “Caminar lent”apel·la a reconstruir les bases corrompudes i renéixer amb una mirada resilient.


En aquesta cançó ha treballat Senyor Oca i DJ Gale en conjunt a la producció. La mescla i el màster van a càrrec del Deps. Aquest nou senzill forma part del seu pròxim disc “Portals” que veurà la llum al 4 de març.

FONT: GUSPIRA RECORDS