“Senyals” Guillem Roma amb Alessio Arena al seu darrer disc ‘Connexions’

‘Connexions’ és el darrer disc del músic osonenc Guillem Roma, el passat mes de maig va presentar un nou videoclip rodat a Nàpols on es deixa guiar pel seu amic i cantant Alessio Arena que col·labora en la cançó. Un viatge perdut pels carrers napolitans on els dos artistes van buscant els senyals i els missatges ocults que els porten a trobar-se per fer un concert conjunt en un bonic teatre.

Com és habitual Guillem Roma dirigeix i produeix els seus propis videoclips i aquest no ha estat una excepció. Música i imatge van de la mà amb aquest vídeo fresc, dinàmic que desprèn bon rollo i bon humor per tots costats on no hi pot faltar el ball i el moviment als que Guillem Roma ens té acostumats en els seus videoclips. En aquesta ocasió per l’escena final el lloc triat no és un teatre napolità si no el Casino de Sant Andreu de la Barca amb balladors vinguts d’arreu.

Guillem-Roma_Connexions_Portada

“Senyals” de Guillem Roma amb Alessio Arena, cançó inclosa al disc ‘Connexions’ (Sulawesi Records 2017).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.