‘Sendes salvatges’, nou disc d’Inèrcia!

Inèrcia torna amb ‘Sendes salvatges’ (Mésdemil, 2015) el seu segon treball. Un procés de maduració de quasi 3 anys, en què han acabat de depurar el seu so i el seu estil, donant un pas cap al rock alternatiu però sense deixar de costat la contundència que els caracteritza.

Inèrcia-portada

Sendes Salvatges és una apologia del canvi. El canvi com a necessitat, com a factor determinant a l’hora d’evolucionar i avançar, així com la importància de perdre la por, de prendre decisions arriscades i d’afrontar les conseqüències amb coratge i coherència. La solució forma part de nosaltres mateixos i és més senzilla del que sembla.

Pel que fa a les lletres, també es pot veure una evolució important. Si al seu primer treball predominaven les lletres més tristes i pessimistes, ara la majoria de cançons transmeten una sensació d’esperança i positivisme, inspirada pel canvi social i polític. Encara que les lletres deixen espai per a una interpretació oberta, el disc es podria dividir en dos blocs temàtics. D’una banda, cançons com “La llavor del canvi”, “L’horitzó” o “Doble o res” representen la part més reivindicativa del disc: parlen de la lluita per allò que creiem, per canviar les coses que no ens agraden, amb constància i sense deixar-se xafar, assumint-ne el risc. D’altra banda, “Demà”, “Un nou començament” i “Oceans” representen la part més nostàlgica i personal: aborden la temàtica del pas del temps, del passat que no tornarà, dels errors que hem comés, però també del que queda per vindre, de segones oportunitats, sempre amb un toc d’optimisme.

La presentació oficial del disc tindrà lloc el dia 12 de novembre a les 22h a la Sala Matisse de València, acompanyats de Tardor (que posaran punt i final a la gira Una ciutat invisible 2015) i l’Home brut com a grups convidats.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.