“Sempre que estaves sola”, nou EP de Doctor Dropo

Amb el títol de Sempre que estaves sola (Segell Microscopi, 2018) Francesc Pedroche àlies Doctor Dropo, presenta aquest EP amb 5 temes i que representa el quart treball d’aquest cantautor valencià, ell mateix s’ha encarregat de posar-hi lletra, música, veus i guitarres a tots els temes.

El projecte, dirigit a un públic adult, és una mescla de ritmes típics de cançó, actualitzats amb tocs de jazz i de pop. Lletres per escoltar atentament i fer pròpies les múltiples metàfores emprades. Música per deixar-se anar i connectar amb les nostres fibres sensibles, contemplar les nostres pors i riure’ns de tot plegat.

Gravat, mesclat i masteritzat per Vicente Tormo a l’estudi Pepegas Records de Rafelbunyol (L’Horta Nord) al llarg de 2018.

Doctor Dropo

Doctor Dropo – Sempre que estaves sola

  1. A les palpentes
  2. Ara que
  3. Necessite conciliar
  4. Sempre que estaves sola
  5. Veig totes les flors

 

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.