General

‘Sempre Joves x1’ és el nou treball discogràfic de Flashy Ice Cream

Amb un estil incomparable i 100% reconeixible, Flashy Ice Cream s’ha erigit en un dels grups pioners de la música urbana en català. La fusió única que fan de trap, rap, pop urbà i dancehall, ha conquistat el cor de milers de joves arreu del país.

Pol Giancana i Sneaky Flex s’han convertit en autèntics referents de la música urbana a Catalunya, creant un impacte notable amb les seves lletres 100% en català. El seu darrer àlbum, ‘AFTERSUN’ (Delirics, 2022), els va fer guanyadors del Premi al Millor Disc d’Urbana pels crítics d’Enderrock, reafirmant la seva presència amb anterioritat a ‘Don Gelato’ (Delirics, 2020). Amb gairebé cent cinquanta mil oients mensuals només a Spotify, Flashy Ice Cream és avui un dels grups més destacats en les ones de la ràdio musical catalana.

Amb participacions notables en mitjans com el Disc de La Marató de TV3 i actuacions a esdeveniments com l’escenari d’ELS40 a La Mercè, així com presència en festivals com el Cruïlla XXS, la Telecogresca, el Meridiana Rock, l’Strenes Urbana i l’Acampada Jove, Flashy Ice Cream ha deixat la seva empremta a cada pas.

Amb quatre treballs exitosos a la seva esquena, incloent-hi èxits recents com ‘Quan em tornes a mirar’ i ‘Millor del que pensava’, produïts magistralment per The Tyets, els Flashy estan ara al punt culminant d’una nova etapa. Després de passar mesos a Argentina, col·laborant amb productors i artistes locals, el grup de Sabadell està a punt de llançar el seu nou àlbum ‘Sempre Joves’, que es desplegarà en quatre volums (un per trimestre) al llarg del 2024. Aquesta obra promet ser la millor de la seva història!

El primer volum del disc, a més del sorprenent i aclamat ‘Cada Tren’, que ja ressona en totes les ones de les ràdios comercials, també comptarà amb 3 hits més com: ‘Entremeliada’, un vibrant reggaeton on Flashy canta al costat de l’altre duo de moda Dani6ix i IZZKID. Una segona col·laboració que arriba des de terres argentines amb ‘Tiki Taka’, i per completar aquesta experiència única, ‘A qui trucaries?’ un sorprenent “corrido” mexicà que segur us captivarà a l’instant.

FLASHY ICE CREAM

SEMPRE JOVES

(Delirics, 2024)

Data de publicació: 23/02/2024

FONT: DELIRICS