‘Seguirem vivint’, a les llibreries a partir del 16 de gener

Seguirem vivint és un encoratjador monòleg d’Elisabet Pedrosa dirigit a la seva filla Gina que patia síndrome de Rett. Tot just fa un any que la Gina va morir ​i ho va poder fer acompanyada de la seva família, amb amor i amb professionalitat, gràcies a l’equip de la Unitat de cures pal·liatives pediàtriques​ de l’Hospital de Sant Joan de Déu, on es destinaran els drets d’autor derivats de la venda del llibre.

El llibre arriba a les llibreries el 16 de gener coincidint amb la presentació que tindrà lloc a les 19:00 h a Casa del Llibre de Rambla Catalunya.

Seguirem_vivint

Elisabet Pedrosa explica amb naturalitat i lucidesa la mort de la filla, i la desesperació dels últims anys i mesos al seu costat en un camí de pèrdua continuada. I ens narra també el dia a dia després de la seva mort: el buit vertiginós, el dolor profund i el desconcert. I com es reprèn a poc a poc el fil de la vida: tornar a omplir el carro al supermercat, tornar a menjar i a cuinar, tornar a ballar i a descobrir la natura, tornar a somriure, tornar a fer l’amor… En definitiva, tornar a viure després de la pitjor experiència en la vida d’una família. I fer-ho amb alegria i amb els que han quedat vius, però també parlant i integrant els que són morts en el present. És un text de comiat, de record de la filla, d’agraïment, i per compartir una mort reveladora, despullada -gairebé pornogràfica-, sense eufemismes i punyent; i és també un cant a la vida, la d’aquí, i la de més enllà potser.

El llibre arriba a llibreries al mateix temps que s’engega la campanya de micromecenatge destinada a que ​la Unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques​ de l’Hospital de Sant Joan de Déu pugui tenir un equip humà més ampli per atendre un major nombre de nens i famílies.

Més informació AQUÍ.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.