Segona edició del Festival de Teatre Infantil i Familiar FITKAM

El Festival de Teatre Infantil i Familiar FITKAM, organitzat per l’Associació de Professionals Kacu Mensi, es celebrarà a Montmeló des del dijous 23 fins al diumenge 25 de maig.

kakumensi

Després de l’èxit de la primera edició, en què hi van assistir més de 4.000 espectadors i un centenar de professionals del sector, el festival torna amb la mateixa voluntat de convertir-se en una gran festa del teatre infantil i familiar.

El programa inclou una vintena d’espectacles infantils i familiars de les companyies que formen part de Kacu Mensi, a més d’un cercavila per la ciutat i un dinar popular per a tots els espectadors. Tots els espectacles del Festival FITKAM són gratuïts, amb l’aportació de 1€ per entrada a favor de la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona). El programa i els horaris dels espectacles es poden consultar a la web kacumensi.cat.

Entre les novetats d’aquest any destaquen la celebració d’una jornada professional, un cercavila inaugural i un espai d’exhibició amb espectacles per nadons.

Voleu més informació?
 Consulta del programa i horaris 
 Compra d'entrades
 Professionals de les arts escèniques, programadors i premsa
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.