‘El secret de les festes’ (Kasba Music, 2017) és el segon treball de Santi Eizaguirre

El secret de les festes (Kasba Music, 2017) és el segon treball de Santi Eizaguirre Anglada antic guitarrista de Cheb Balowski, i que ja va presentar un primer disc en solitari amb el nom de Iagoalaiaga i els Detectius Salvatges.

‘El secret de les festes’ es va publicar el passat 10 de novembre i inclou onze noves cançons que transiten entre la cançó d’autor i l’eclecticisme pop, i inclou textures i sonoritats que van des de la poesia musicada fins a ritmes disco, passant per pinzellades de rock, ska-jazz, hip-hop, funk i reggae.

L’àlbum ens convida a viatjar per un univers que combina l’estil narratiu amb l’exploració humorística. Entre la reflexió sobre la militància de l’alegria i la denúncia de l’expoli financer, apareixen històries de persones, llocs i coses, que procuren donar forma als seus desitjos amb una mirada subversiva.

El disc pot agradar molt a aquelles persones que aprecien la cançó melòdica, així com també pot encisar als amants de les produccions musicals arriscades. Ens trobem davant un cançoner polièdric i ple de matisos que no renuncia a la cerca de la senzillesa reivindicant tota l’estona la pràctica artesanal de fer cançons.

Santi-Eizaguirre_El-secret-de-les-festes_Portada

Santi Eizaguirre Anglada – El secret de les festes

 1. Detectius
 2. El secret de les festes
 3. Codi en clau
 4. Que l’amor
 5. Al metro sola i de nit
 6. Músic
 7. Hi havia una vegada
 8. Somiar
 9. N’hi ha
 10. Sucursal Ska
 11. Festa Major

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.