Sanjosex i el seu ‘Festival’ el 14 de novembre a l’Auditori

Festival001-001

Sanjosex torna a Barcelona per presentar les cançons del seu nou disc `Festival´. L’escenari escollit és en aquesta ocasió l’Auditori i la data, el 14 de novembre.

`Festival´ és el quart disc d’estudi de Sanjosex, successor dels aclamats Viva (2005), Temps i rellotge (2007) i Al marge d’un camí (2010). Està produït per Quimi Portet i compta amb el nucli habitual de músics de la banda, amb Carles Sanjosé (veu i guitarra) ben acompanyat per Miquel Sospedra (baix), Pep Mula (bateria), Xarim Aresté (guitarres) i una nova incorporació, Eduard Font (teclat). El disc inclou 14 noves cançons, amb títols com “Fem música”, “El joc” o “M’agraden els colors”, a més del primer senzill “No hi ha mirades”.

Propers concerts:
 14/11 Barcelona – l’Auditori
 15/11 Sant Feliu de Guíxols – Las Vegas
 22/11 Lleida - Cafè del Teatre
 28/11 Manlleu - Ateneu
 29/11 Reus - Cal Massó
 05/12 Solsona - Spútnik
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.