GeneralSENZILLS

Saletas inicia nova etapa amb Marina Freixas ‘Pel Club’

Saletas, el cognom i alhora alter ego d’en Marc, emergeix com una figura destacada en el panorama musical malgrat la seva joventut, amb tan sols vint-i-dos anys. Amb una trajectòria que es remunta als quinze anys, quan començà a enregistrar cançons, ha anat guanyant reconeixement a escala local de manera progressiva.

El 2020, fa la seva primera incursió a les xarxes socials com a duo amb el seu amic Lil Guex, culminant amb el llançament, el 2022, de l’EP “Armagedon”, autoproduït.

Actualment, Saletas prossegueix la seva carrera en solitari sota la producció de Mårshåll i Outerlabbb. Amb el suport de Metz Records, ha llançat el seu primer treball en solitari, “La Promesa Oblidada”, marcant un nou capítol per al cantant amb sons i ritmes renovats.

El seu projecte no coneix aturades, ja que ara ens presenta un nou senzill, amb la col·laboració vocal de Marina Freixas. ‘Pel Club’ (Metz Records, 2024) s’alça com el preludi d’una nova era musical per al 2024.

Amb el ritme vibrant del reggaeton, Saletas irromp amb força en el panorama musical, oferint una història clàssica però impregnada de la seva pròpia originalitat. És un romanç que es revela amb una sinceritat que fa esgarrifar, exposant les seves complexitats i subtils delicadeses amoroses. El temor, la incertesa i la indecisió es despleguen des de la tensió íntima que transmet ‘Pel Club’.

A més, el senzill compta amb la participació estel·lar de la cantant igualadina Marina Freixas, qui es troba en el moment més àlgid de la seva carrera musical amb el seu èxit ‘La Nit’, fusionant-se amb Saletas per crear una dupla explosiva.

Saletas, Marina Freixas – PEL CLUB

FONT: METZ RECORDS