Altres llengüesMúsica del País Valencià

‘SABE A MIEL’ PRIMER SINGLE DE L’ÀLBUM DE DEBUT DE SAO

Sabe a miel (Medusa Music, 2024) és el primer single de l’àlbum debut de SAO. Caracteritzat per un tall més urbà, però amb tints retro, la cançó presenta com un R&B melòdic, sustentat sobre múltiples capes de veus que ofereixen una atmosfera orgànica de riffs vocals i que dialoguen amb un sub sintetitzat.

Amb una lletra a l’alçada de grans cantautors, aquest primer single presenta a SAO com una revisió de la veu en la música urbana actual, amb una proposta de lletres improvisades de veracitat inusual. ‘Sabe a miel’ ens transmet una ensenyança: una forma d’amar més pura, menys finita, que ens revela paraula a paraula allò que habita més enllà de la cosa superficial. Admirar més que tocar, contemplar la bellesa abans que consumir-la. Una primera pau que té gust de mel.

‘Sabe a miel’ presenta un tractament vocal que beu d’artistes més consagrades com Billie Eilish o més recents com Judeline. La seva forma de cantar i enllaçar rimes, juntament amb una producció que uneix electrònica i organicitat, recorda a grans artistes que han transitat entre el rap, l’R&B i el pop amb Mac Miller, Frank Ocean o Sen Senra. Pel seu timbre vocal, i la frescor i joventut, SAO s’encaixa entre propostes contemporànies com Guitarricadelafuente, Daniel Sabater o Ed Maverick. A més, aquest projecte ve avalat per l’equip de Medusa Music, liderat per Manu Guix i Roger Rodés. Aquest últim, guanyador d’un Latin Grammy, s’ha implicat a fons en el projecte col·laborant en la seva producció musical.

SAO és el projecte musical del jove artista valencià Sergio Angles. Després de dedicar els seus primers anys a experimentar amb el rap i a sorprendre en l’escena local per la seva veu genuïna, als seus vint-i-tres anys ha aconseguit una maduresa prematura que es reflecteix en el seu primer àlbum d’estudi: una proposta urbana de tall clàssic, amb una banda de joves músics reconeguts en l’escena valenciana que l’han acompanyat en el seu debut discogràfic.

SAO – SABE A MIEL

(MEDUSA MUSIC, 2024)

Data de publicació: 09-02-2024


FONT: CREA MUSIC