“Rumba Bastarda”, tercer àlbum de La Banda del Panda

Rumba Bastarda (Kasba Music, 2018) és el tercer àlbum de La Banda del Panda.

Amb 9 anys a les seves esquenes La Banda del Panda ha evolucionat fins a torbar el seu propi espai en el panorama musical català, segons diu aquest sextet de Barcelona:

La nostra música no té raca i neix al barri, producte de barreges que hi ha a les grans ciutats: és catalana i xarnega, clàssica i moderna, festiva i compromesa.

La Banda del Panda presenta així el seu tercert disc en nou anys durant els quals ha anat omplint pavellons i festes majors de tot Catalunya passant per altres països o comunitats autònomes com França, Madrid, València i Aragó. “Fem música popular amb orgull i ell cap ben alt” asseguren.

Rumba Bastarda (Kasba Music, 2018) està format per onze temes de vocació clarament festiva i ballable i compta per primer cop amb la col·laboració de diversos músics i d’altres formacions com Che Sudaka, Xeic!, Las Migs, Trast, Oriol Barri o Gosto BCN.

Banda-del-Panda_Rumba-Bastarda_Portada

La Banda del Panda – Rumba Bastarda

 1. Alma Cumbía (amb Che Sudaka)
 2. Rumba Bastarda
 3. Manifest (amb Oriol Barri)
 4. Que es lo que quieres
 5. Primavera (amb Trast)
 6. El barri es viu (amb Las Migas i Gosto BCN)
 7. Endavant
 8. Que sabras tu de la vida
 9. Cafè amb mel
 10. Las estaciones
 11. Foc (amb Xeic!)

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.