‘Sota el roure’, primer disc del grup Sotrac

‘Sota el roure’ és primer disc del grup Sotrac que va sortir a la venda el divendres 6 d’octubre de la mà del segell RGB Suports.

Sotrac_Sota-el-roure_Portada

‘Sota el roure’ está format per 10 cançons plenes de delicadesa, energia, amor i amb els reptes a superar del dia a dia com a teló de fons.

‘Immortals’ és la carta de presentació d’un disc ple de sensibilitat i amb cançons alegres, positives i que inviten a un espai per la reflexió. ‘Donar una volta als temes que ens rodegen, mirar-ho des d’un altre prisma i amb uns altres ulls’ és un dels pilars de la formació provinent de Llagostera i Sant Feliu de Guíxols.

El concert de presentació d’aquest nou treball serà el pròxim divendres 27 d’octubre, a les 22.00 h al Teatre Casino Llagosterenc.

La formació Sotrac està formada per l’Helena Tamayo, l’Artur Comas i el Gerard Cortés.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.