Roe Green & Txipiaite Band “Words for freedom”

Words for freedom (Picap, 2012), és un disc de la banda  tarragonina Roe Green & Txipiaite Band, conté dotze temes plens de reggae & dancehall, cançons que parlen de l’actualitat que ens envolta en diferents idiomes, Anglès, Francès, Castellà i Català. Han rebut la col·laboració de músics de Bongo Botrako o membres de la Bandarra Street Orkestra.

Amb Words for freedom han aconseguit un so molt més madur, i en directe ho acaben de demostrar. Un directe enèrgic, i sense interrupcions entre tema i tema i amb una connexió amb el públic durant part de l’actuació. Les seves cançons enganxen des de la primera vegada que els escoltes.

Components: Roger Gisbert, veu principal – Laia Pastor, veus – Sònia Solé, veus – Joan Vinyes, guitarra – Quimet, guitarra – Álvaro Ramos, saxo – Gerard Albareda, bateria, Xavi Vallès, baix i Pau Hernàndez, teclats.

El 2010 Roe Green va gravar algunes de les seves cançons amb membres del grup i va publicar per internet la maqueta titulada “Roots reggae to the people”. Les cançons d’aquesta maqueta van ser la base del repertori d’una petita gira arreu de Catalunya durant els anys 2010 i 2011, en la que van poder tocar amb algunes bandes importants de Catalunya i d’Espanya.

Roe Green & Txipiaite Band / Words for freedom
Picap, 2012

 1. More fire
 2. Words for love, words for freedom
 3. No puc oblidar-me de tu
 4. Marxo a la gran ciutat
 5. C’est ma vie, camarade!
 6. Otra vez de frontera
 7. El meu barri necessita dignitat
 8. She’s a sweetie
 9. Au revoir
 10. Take a minute
 11. A cold winter night
 12. Stop living like slaves do