"Roe Green & TxipiAité Band" nou videoclip i nou disc el 2014

La banda de reggae del Camp de Tarragona Roe Green & TxipiAité Band es consolida com una de les millors bandes de Catalunya i uns abanderats de la música jamaicana en el panorama musical català. Gràcies a la publicació del seu primer disc Words for Freedom (Picap, 2012), la seva gira de presentació “Freedom Tour” els va portar per gran part dels escenaris de Catalunya. El seu major èxit va ser el concert a la Plaça de la Font de Tarragona en motiu de les Festes de Santa Tecla 2012 i a l’escenari Showcase del RototomSunsplash celebrat a Benicàssim el mateix any. Tanmateix una de les cançons va ser inclosa a la sèrie KMM de TV3 de l’última temporada.

Actualment la banda es troba tancada a l’estudi produint els temes del que serà el seu segon disc de la mà de Chalart58 de la Kinky Beat. Durant aquest hivern ja estaran enregistrades les noves cançons.

El nou treball de la banda veurà a la llum a principis del 2014. De moment és aviat per desvetllar com serà; la banda manté el secret fins al dia de l’estrena. Amb aquest nou disc Roe Green i la seva banda pretenen consolidar-se definitivament.

Nou videoclip de la banda
Recentment Roe Green & TxipiAité Band ha estrenat un nou videoclip de la cançó “Words for Love, Words for Freedom” inclosa al disc “Words for Freedom” (Picap, 2012).

Roe Green & TxipiAité Band

Cançó: Words for Love, Words for Freedom
Àlbum: Words for Freedom
CD (Picap, 2012)