‘RocanrolCor’ de Nando Caballero al Festival In-Edit

El passat dijous va començar el Festival In-edit de documentals musicals a Barcelona. El documental sobre Nando Caballero ‘RocanrolCor’ forma part de la selecció online del Festival en la secció Bonus Tracks i es podrà veure del 29 d’octubre al 8 de novembre.

El documental també s’estrenarà en pantalla gran en una única sessió el diumenge 8 de novembre a les 12:45 h als Cinemes Texas de Barcelona.

‘RocanrolCor’. Un infart i una operació de cor van tenir fora de combat a Nando Caballero gairebé tot el 2013 i bona part de l’any següent. El documental mostra l’evolució de Nando Caballero en aquest període de convalescència i com amb l’ajuda de la família i la música aconseguirà refer-se d’aquest ensurt.

Enllaç a Vimeo

Nando-Caballero
Foto: Nando Caballero
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.