Right Here, és el disc de debut de The Crab Apples

The Crab Apples és el projecte de Carla Gimeno (veu), Laia Alsina (guitarra elèctrica), Mauro Cavallaro (bateria) i Laia Martí (baix), quatre joves del Vallès Oriental. Després de més de tres anys de trajectòria passant per concursos com el Sona9, del qual van ser semifinalistes, presenten el seu disc de debut `Right Here´ sota el segell Discmedi.

Right Here és un reflex del qui és el grup ara mateix, una transició de les primeres creacions més innocents a l’energia i complicitat amb què es mostren ara. Tot i aquesta transició, les composicions i els arranjaments es mantenen senzills, sense buscar treballs barrocs i sent molt directes, per exemple en les cançons Just Aquí o Ocell. El gran protagonista de les cançons, però, són les melodies elaborades i, per tant, la veu.

Amb una formació poc comú en el panorama musical català i amb lletres en català i en anglès, The Crab Apples apareixen subratllant la creixent força femenina sobre els escenaris de Catalunya.

Portada_The_Crab_Apples

The Crab Apples – Right Here

1 – Ocell
2 – Leia
3 – No Vam Ser Prou Forts
4 – Lovely Girls
5 – Never Look Back
6 – Just Aquí
7 – Took My Heart
8 – La Flama
9 – Som Un
10 – Three I
11 – Three II
12 – Avui
13 – Right Here
14 – I Hate You

Escolta:

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.