“La Revolució dels Somnis” nou disc de Pepet i marieta

“La Revolució dels Somnis” (Música Global, 2017) és el nou treball discogràfic de Pepet i marieta.

unspecified-5

El disc vol ser un cant a les revolucions del dia a dia que estan canviant la manera de veure i viure el món. La democràcia participativa, l’escola activa o el mateix somriure en són algunes, però també la revolució de la paraula, l’arma social més poderosa per avançar cap al món dels nostres somnis.

A “La Revolució dels Somnis” Pepet i Marieta s’han reinventat, ja no només canta i compon Josep Bordes, ara també entren veus i temes d’altres membres com el guitarrista Xavi Riba o el saxofonista Carlos Manzanares, que també en signa la producció musical. Amb la intenció d’oferir un àlbum diferent la banda es van tancar a El Tercero Estudios amb la ferma intenció de sorprendre el seu públic i per aconseguir-ho, han incorporat nous registres com el hip-hop, el dance hall o l’electrònica, que afegit als seus ritmes habituals d’ska, rock i reggae, a més s’han acompanyat de veus tan originals com les de Mireia Vives (L’amor fora de mapa) o Josep Montero (Oques Grasses).

Pepet-i-marieta_La-revolució-dels-somnis_Portada

Pepet i marieta / La Revolució dels Somnis
Música Global, 2017

 1. Somriu
 2. Més lluny de les estrelles
 3. Ets tu
 4. Mariano
 5. Quines coses
 6. Jo tinc un somni
 7. Tu i jo
 8. Indignem-nos
 9. La vida passa
 10. Frontera
 11. T’odio amor meu
 12. De ronda

Pepet i marieta – Més lluny de les estrelles

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.