‘Reggaelize it!’ és el segon disc de Roe Green & Txipiaité Band

‘Reggaelize it!’ (Kasba Music, 2014) és el segon disc de llarga durada del grup tarragoní Roe Green & Txipiaité Band, grup de música reggae, amb temàtiques d’experiències vitals, al voltant de temes socials d’actualitat com la indignació i la lluita pels drets humans.

roegreen

Aquest nou disc de Roe Green & Txipiaité Band, consta de 12 cançons plenes de melodies enganxoses que ens parlen de temes socials d’actualitat, amor i alegries.

‘Reggaelize it!’ es va gravar a l’estudi 6db de Constantí, va ser produït i mesclat per chalart58 (La Kinky Beat) i masteritzat per Euridia Studio (Euskadi).

Temes com “People Celebrates Today”, “L’últim vagó”, “Maldito Capitán” o “Honey Moon” desprenen una energia que volen transmetre a la gent que ho està passant malament.

Després de molts d’esforços, i amb un disc carregat d’energia positiva, la banda presentarà, en diferents llocs, aquest nou disc, amb un directe dinàmic, fresc i sense interrupcions, que ens farà vibrar de reggae.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.