‘Recordem el present’ és el primer disc d’Estrall

`Recordem el present´ és el primer disc d’Estrall, jove grup de la Vila Joiosa, La Marina Baixa, gravat entre el 23 de juny i el 8 de juliol de 2014 als Estudis Mésdemil (Benaguasil), amb Ivan Tamarit Marco com a tècnic de so, i masteritzat als estudis Beatgarden (Barcelona) per Pau Romero.

Estrall01

El títol, Recordem el present, no és cosa de l’atzar. La paraula “present” abraça una realitat molt extensa. I el grup pretén això: veure al seu projecte el reflex de la seva realitat, del món on vivim. Però no es limiten a dibuixar el present: no és possible fer-ho si no mirem enrere o avant. Per què som la conjunció d’un pretèrit oblidat, d’un present precari i d’un futur incert.

Aquest disc ha suposat una lluita constant per a la banda i, com en tota lluita, han patit derrotes, i han gaudit victòries. Han passat moltíssims moments junts, alguns d’ells bons, altres no tant. Amb tot, aquestos joves volen omplir l’escena actual d’optimisme, de ganes de lluita i resistència. Des del sud del sud, els Estrall volen omplir les places, els carrers, volen que totes les persones no obliden mai allò que estem vivint. El seu és un clam a la memòria. Siguem valentes i valents: recordem el present.

estrall

Els primers concerts de la gira de presentació de 'Recordem el present' són:
 29/08/2014 Tropical Reef de La Vila.
 04/09/2014 a Sant Vicent del Raspeig.
 20/09/2014 a la Festa Estellés de La Vila.
 25/09/2014 a l’apertura del curs universitari de la Universitat d’Alacant
 a la Sala The One (Sant Vicent del Raspeig), compartint escenari, entre d’altres,
 amb Aspencat.
Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.