Recomanem el concert de Jordi Montañez a La Selva del Camp

Concert Castell Paborde 13022016

Recomanem el concert de Jordi Montañez amb Pau Romero d’aquest dissabte 13 de febrer a La Selva del Camp (Baix Camp). A les 20h al Castell del Paborde.

El concert forma part de la gira de presentació del seu nou disc anomenat ‘Anòxia’ (Satélite K, 2015), aquest és el tercer llarga durada de Jordi Montañez. El disc compta amb la producció i els arranjaments de Pau Romero. Els arranjaments l’apropen a una cançó d’autor en estat pur, amb uns arranjaments molt acurats que beuen del folk i de la música nord americana més independent. Amb aquest nou disc Montañez ens fa partícips de les opressions invisibles que ens asfxien davant de la més crua resignació o de la més ferotge resistència.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.