Raig Verd publica `Islàndia, somnis de riolita´

La setmana vinent arriba a llibreries la darrera novetat de Raig Verd `Islàndia, somnis de riolita´, la primera novel·la que publica Jordi Morell.

somnis de riolita

​Vides creuades en un país de somni.
Un viatge a Islàndia impossible d’oblidar.
Un rellotger que mai no ha sortit de Sabadell i ha d’anar-hi a reparar un antic rellotge.
Un jove nòrdic que busca un grup per tocar la música que li agrada.
Una parella de geòlegs que fan el seu viatge somiat.
Un escriptor de culte retirat i un jove periodista que l’ha d’entrevistar.
I un presumpte triomfador.

Una novel·la que, com la Route 1 que voreja la costa islandesa, connecta les vides d’uns personatges que reflexionen sobre si la seva vida és la que volen i si encara són a temps per canviar-la.

Jordi Morell Farré va néixer a Ivars d’Urgell el 1975, és enginyer agrònom i enginyer de forests. Fins ara ha escrit contes, projectes de regadiu, un blog de viatges, estudis d’inundabilitat i històries disperses.
Ha estat guardonat amb diversos premis literaris: el Premi Literari de la Universitat de Lleida per la novel·la curta Reflex, el Premi Literari de Contes Curts de les Homilies d’Organyà per Samarkanda i el Premi Lletraferit de l’Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt per l’obra Doble Sessió. També és estudiant a l’Ateneu.
Islàndia, somnis de riolita és la seva primera novel·la publicada.

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.