Ràdio Terra, la nova ràdio dels Països Catalans

Ràdio Terra, és la nova emissora de ràdio dels Països Catalans. Aquesta neix amb la vocació de cobrir un buit informatiu inexistent en l’àmbit de la ràdio.

Radio_Terra

El projecte de comunicació posarà en primer pla els pobles i les persones d’arreu dels Països Catalans, connectarà les veus de les comarques, el coneixement, la cultura i les realitats del país.

El projecte comença des de Reus on hi haurà un primer estudi d’enregistrament i producció, i la seu de l’associació que acull el projecte.

En l’enfocament dels temes es buscarà el debat, el contrast, l’anàlisi. Buscar i compartir les eines per entendre la realitat, per saber què passa.

El projecte de Ràdio Terra s’ha presentat arreu del territori i desprès de centenars de quilòmetres amunt i avall dels Països Catalans, i havent aconseguit la fita de socis inscrits, el dilluns 26 de maig va començar una campanya de micromecenatge a la plataforma TotSuma.cat a efectes de finançar el que serà el primer estudi de l’emissora, amb seu a Reus.

Aquest nou mitjà de comunicació de caràcter popular i autogestionat, que comptarà amb un corresponsal a cada comarca del país, sol·licita 12.000 euros per habilitar la infraestructura tècnica que li ha de permetre iniciar les emissions el pròxim 1 de setembre.

Voleu col·laborar amb el projecte?

Més informació a:
 Web: www.laradio.cat
 Facebook: www.facebook.com/laradiopuntcat
 Twitter: @laradiopuntcat