‘Quema la memoria’, nou disc de The New Raemon

‘Quema la memoria’ (Bcore Disc, 2017) reuneix una selecció personal de cançons  a manera de resum dels primers deu anys de carrera de The New Raemon. El recopilatori inclou un segon disc amb cançons que van quedar fora dels àlbums, al costat d’alguns temes inèdits que no van veure la llum en el seu moment per no saber trobar el seu lloc (Retrofuturo, Demasiado en compte, Bienvenido a l’Ocaso, Tan Valent…), temes amb col·laboracions noves com ‘Por Tradición’ (amb Zahara) o un tema totalment nou ‘Naturaleza’ que a més compta amb un bell videoclip de Jazz Rodríguez. El disc a més, és una extensió del llibre del mateix títol: un volum de 224 pàgines publicat per Lunwerg amb totes les lletres que The New Raemon ha escrit durant aquest temps. Totes elles (un total de 84 cançons) han estat il·lustrades i reinterpretades per obra i gràcia de Paula Bonet.

El pròxim 18 de maig The New Raemon presentarà en directe el seu nou disc ‘Quema la memoria’ a la Sala Apolo de Barcelona en el marc del Guitar Fest 2017. Un concert únic en el qual repassarà 10 anys de carrera musical acompanyat de tota la banda i en el qual comptarà amb la participació de convidats molt especials, entre ells Zahara i Eric Fuentes. A més comptaran amb Invisible Harvey per obrir una nit que sens dubte serà emocionant.

The-New-Raemon_Quema-la-memoria_Portada

‘Quema la memoria’ (Bcore Disc, 2017) surt a la venda aquest divendres 12 de Maig.

The New Raemon – Naturaleza

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.