“Tot el que has estat” primer videoclip del nou disc d’El Petit de Cal Eril

Aquest gener El Petit de Cal Eril torna amb un nou disc i des d’avui ja es pot veure a Youtube el primer videoclip, “Tot el que has estat”.

“Tot el que has estat” és el tema central de la primera part del disc triangular i, per extensió, el primer videoclip de la trilogia que l’acompanya. Els clips han estat realitzats per Artur Tort, Marc Cuscó i Marc Roca, a partir d’un guió de Martí Sales. S’aniran presentant setmanalment des d’ara fins al 2 de febrer, data de llançament oficial del disc.

BR099_Eril_eldisctriangular_CD

El disc triangular “ s’ha produït, enregistrat i plantejat com una trilogia d’EPs, cadascun amb 3 cançons inèdites i enregistrats en 3 contextos ben diferents: La primer part es va gestar en una casa de palla, al Mas Franch de Sant Feliu de Pallerols, a la Garrotxa. La segona, al quarter general del grup, al Teatre Ca l’Eril de Guissona. La tercera i última part, a l’estudi Figure 8 de Brooklyn, Nova York.

El treball conjunt de tota banda ha estat clau en aquest nou projecte, posant en valor la connexió i la màgia generada en els 90 intensos concerts de la darrera gira per enregistrar pràcticament en calent les noves cançons que els presentava Joan Pons, participant tots dels arranjaments i de la producció. Un procés que pren el seu efecte en escoltar el disc complet, que honora molt fidelment tot allò que es percebia d’especial als concerts de “La força”.

El Petit de Cal Eril són Artur Tort (teclats), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria), Jordi Matas (bateria) i Joan Pons (veu i guitarra).

“△” es publicarà en CD el 2 de febrer però des d’ara ja es pot aconseguir la caixa en vinil d’edició limitada, 300 úniques còpies numerades que inclouen:

· Tres vinils de 7″ amb nou noves cançons
· Descàrrega digital
· Una làmina signada per l’autor

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.