‘Quart creixent’, nou treball del cantautor mallorquí Roger Pistola

Roger Pistola és un dels cantautors més sòlids del panorama de la música cantada en català i sens dubte en un dels més importants de la seva generació a Mallorca, gràcies a un pop exuberant que bascula sempre entre la intimitat i la grandiositat més eloqüent.

El músic acaba de publicar el seu quart disc en solitari, que porta per nom Quart creixent (Bubota Discos, 2020), aquest arriba un quart de segle després del seu primer concert, Pistola ha espremut la seva nova situació vital, instal·lat en un petit llogaret rural ben enfonyat del Llevant de l’illa. Ha enregistrat ell sol tots els instruments que sonen a l’àlbum (excepte algunes col·laboracions puntuals) i ha donat forma a un treball que té molt de teràpia de desintoxicació, de recerca de l’essencial, tant en la vida com en la seva pròpia manera de fer cançons.

‘Quart creixent’ ja està disponible en vinil i CD.

Font: Bubota Discos

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.