‘Quan em vinguin a buscar’ la nova novel·la d’Àfrica Ragel

‘Quan em vinguin a buscar’ és una novel·la inspirada amb un fet real, la mort al garrot vil d’Isidre Montpart, acusat pel doble assassinat de dues nenes que tingué lloc a Poblenou, Barcelona, el 31 de juliol de 1890. Narra la vida del jove Montpart i del seu botxí, en Nicomedes Méndez, durant els mesos anteriors a la seva execució. Dos protagonistes envoltats per l’ambient fabril de la segona revolució industrial; un, indignat per les condicions deplorables en què viuen els treballadors de les fàbriques, l’altre, obsessionat en perfeccionar la tècnica de l’execució i dignificar la feina del botxí. Ambdós tocats pels sentiments d’amor i els llaços familiars.

Àfrica Ragel és una autora poblenovina, llicenciada en filologia catalana i màster en creació literària. Ha publicat un important nombre de novel·les per a adults, joves i també per a nens. Premiada en diverses ocasions podem destacar els guardons següents: Punt de Llibre, Paraules a Icària, Marcel Sentís, Ciutat de València de Teatre i el Manuel Cerqueda Escaler de la Nit literària Andorrana.

Booktràiler de ‘Quan em vinguin a buscar’

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.