“Push and Play” és el primer llarga durada de Red Rombo

El passat mes de setembre Red Rombo va publicar “Push and Play”, el seu primer disc. La banda liderada pel músic barceloní “Lere” Mases, vell conegut de l’escena musical del país: contrabaixista de Flamingo Tours i també durant més de 10 anys de Muchachito Bombo Infierno.

“Push and Play” és un treball autoeditat mitjançant una exitosa campanya de mecenatge, i el seu títol vol servir de cant a la lluita i perseverança dels artistes d’aquest país.

Després d’anys acompanyant i col·laborant amb diversos artistes, (Muchachito, Dry Martina, Jimmy Barnatan, Los Mambo Jambo..), Lere descobreix una faceta compositiva inèdita fins al moment.

És a la fi de 2014 quan Red Romo es comença a gestar a la ciutat de Màlaga. Dues figures importants en aquest projecte són les de la vocalista Maria Esteban, encarregada de posar-li veu a totes les composicions del contrabaixista català i la del guitarrista i productor Mario Cobo (The Nu Niles, Los Mambo Jambo, Loquillo) qui s’ha encarregat de produir els dos últims treballs d’estudi de la banda: un Ep de presentació l’any 2015 i “Push and Play” aquest 2017.

“Push and Play” el formen de 10 temes que destil·len un rock and roll fresc i sense clixés, amb un so clàssic i influències molt variades (country, bogaloo, psycobilly..)

Destaca la col·laboració de l’actor Canco Rodriguez, cantant amb el mateix Lere un enganxos tema en castellà “Todo me marea menos vos”. Un single a ritme de twist que ha servit per promocionar la campanya de crowdfunding. Fruit de l’èxit d’aquesta campanya el grup podrà també autoeditar el LP en format vinil.

portada_RedRombo

Red Rombo – Push and Play

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.