“ Punt d’ Ignició “ primer disc de Stereolegs

Punt d’Ignició (Quimera Records, 2016), és el primer treball discogràfic de Stereolegs.

Stereolegs neix a mitjans del 2014, com a resposta a les inquietuds musicals de quatre amics de Barcelona, donant forma al projecte. En directe, Stereolegs sona trepidant i intens; i les seves actuacions no acostumen a deixar indiferent. La formació és la següent: Enric Rius (guitarra rítmica, guitarra acústica i harmònica), Enric G Majoral (guitarra solista, guitarra rítmica i segones veus), Josep Gutiérrez (baixista i cors) i Victor Salas (bateria i cors).

Punt d’Ignició inclou 10  temes pop-rock creatius i vibrants; unes cançons dinàmiques i compactes, amb melodies contagioses i tornades enganxoses. Les cançons reflexen totes aquelles coses que envolten l’existència, parlen de diferents emocions. Totes les cançons incloses al disc han estat composats per Enric Rius i va ser enregistrat al Centre de Creació Musica Molinent, el passat mes de gener de 2016.

La presentació del disc serà dijous 30 de juny de 2016 a les 21:00 h al Bar Guitarras 23, de Barcelona.

Web del grup www.stereolegs.cat

Stereolegs_Punt-dignicio_Portada

Stereolegs / Punt d’Ignició
Quimera Records, 2016

  1. Mil records
  2. Somiarem
  3. Foc
  4. Nou cami
  5. Despert
  6. Virreina
  7. Matins
  8. Res
  9. Secrets ocults
  10. La flama

Stereolegs / Foc

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.