`Punk Parranda´serà el nou disc de Bongo Botrako

Bongo Botrako ha anunciat la sortida d’un nou treball de la banda, serà un CD-DVD que portarà per nom `Punk Parranda´.

Aquest nou disc es va gravar en viu al Festival Viñarock 2014 i, és previst que surti en format digital el proper 20 d’Octubre i en format físic el 3 de Novembre, el disc el publicarà Kasba Music.

Salvatge, intens, demolidor. Així es veu i així sona el directe d’una banda que a força d’anys, suor i carretera s’ha fet un nom en el panorama musical alternatiu europeu. Els qui ho han viscut saben que el directe de Bongo Botrako talla la respiració. Les cançons dels seus dos àlbums d’estudi es reinventen des de zero per donar forma a un autèntic llegat al rock’n’roll. O millor dit, al `Punk Parranda´. Així és com s’autodefineixen, a mig camí entre la herència transgressiva de The Clash i l’esperit festiu de Mano Negra.

Aquest CD-DVD recull el concert que Bongo Botrako van realitzar el passat 2 maig de 2014 a l’escenari principal del festival Viña Rock. Un concert, el tercer consecutiu que feien a Villarrobledo i que forma part de la llarga i reeixida gira de presentació del disc `Revoltosa´ que els ha portat per escenaris de mitja Europa. En total són divuit cançons en majúscules que després de més d’un centenar de concerts la banda ha sabut modelar i fer evolucionar cap al seu original Punk Parranda, que ha seduït per igual al públic del sud i el nord d’Europa. El resultat és una comunió perfecta del grup amb el públic, que embogeix amb els clàssics de la banda i es deixa seduir amb novetats com la versió de `Volare’ o la cançó inèdita `Mundo Nuevo´.

La cançó `Todos los días sale el Sol´ és un gran hit. No obstant això, les seves més de 10 milions de reproduccions a Youtube, 5 milions de reproduccions a Spotify i diversos Núm. 1 en botigues digitals com iTunes són només la punta d’un iceberg que bombeja sang calenta. Bongo Botrako és des de fa sis anys, i amb només dos discos al mercat, una de les bandes més internacionals del país.

Els avalen més de 400 concerts en 13 països d’Europa, entre els quals cal destacar l’èxit incontestable a França, Itàlia i Holanda. La distribució dels seus treballs discogràfics al Regne Unit, França, Alemanya, Benelux o el Japó. També l’èxit d’altres clips seus com `Caminante´ o `Revoltosa´ (que causar gran enrenou) que sumen dos milions de reproduccions a Youtube. O cançons com `Bonobo´, `Llegará la primavera´ i `Gira la vida´ que acumulen gairebé dos milions de reproduccions més.