Projecte ‘Tres Guitarras para el Autismo’

El 30 de març va sortir a la venda el darrer treball musical del guitarrista Manuel Hernández, component del grup Algiva. Aquest doble CD titulat Tres Guitarras para el Autismo conté 33 cançons en què han participat més de 100 col·laboradors, entre ells locutors com Carlos Herrera o Justo Molinero, i cantants de la talla de Juan Magán, Vicente Castro “Parrita”, Manuel Ruíz ” Queco “, Las Soles o Sonia Priego” La Húngara “, entre molts altres. El mateix Jimmy Carter, expresident dels Estats Units, també ha col·laborat en la difusió d’aquest projecte a través de la Fundación Carter.

Aquest treball, editat per la companyia discogràfica Kasba Music, tindrà una doble finalitat: d’una banda conscienciar i sensibilitzar la societat a través de la música dels problemes que pateixen les persones que conviuen dia a dia amb l’autisme i, d’altra banda , recaptar fons per a un total de 12 associacions i fundacions adscrites. Gran part dels drets d’autor i royalties d’aquest treball aniran destinats al suport dels diferents projectes de les entitats beneficiàries. El CD es podrà adquirir a través d’aquestes associacions, per internet o en punts de venda habituals. També estarà disponible a les plataformes digitals.

Pàgina web del projecte: www.tresguitarrasparaelautismo.com
Twitter: @3G4Autismo
Facebook: 3guitarrasparaelautismo

Entitats beneficiàries:
AMPA C.E.E Francesc Bellapart (Sabadell), Asdent (Asociación de la enfermedad de Dent) (Barcelona), Asociación síndrome de down Sevilla y provincia, Centro Seta, Autismo Toledo, Asociación autismo Córdoba, Fundación síndrome de down (Madrid), Fundación Adapta (Paterna), Fundación Aucavi (Madrid), Comunicart (Badalona), Viu autisme (Girona), Amics d´en Biel (Barcelona).

Redacció
Redacció

REDACCIÓ AU VA! La informació que consta en aquest article ens l'ha fet arribar el seu autor, o bé ha sigut escollida per l'equip de redacció perquè hem cregut que pot ser del vostre interès. Au va! en cap cas subscriu l'autoria d'aquesta, per la qual cosa a peu d'article se cita el seu autor, font, persona o entitat que la promou.