Recordem

Projecte Tot Suma de Jordi Montañez

SISCO PIÑOL | 29/04/2013

Jordi Montañez està enllestint el que serà el seu segon treball discogràfic anomentat Cançons d’ara. I segons ell mateix ens explica a la web micromecenatge Tot Suma:
“Aquest segon disc suposa un canvi en quant a la concepció estètica dels temes. Comptem amb la feina d’en Pau Romero, que ha fet els arranjaments i la producció musical de tot el disc (així com també totes les guitarres i instruments de corda pinçada), i hem gravat amb en Dídac Fernández (bateries i percussions), en Climent Lanaspa (baix elèctric) i en JJ Caro (teclats).

Hem decidit fer un disc diferent del primer, donant un pes important als arranjaments pensats per aquest format de banda. Les lletres continuen la línia començada amb Dolça Victòria, amb molt de pes en la lírica i en com el context social i econòmic afecta les nostres relacions quotidianes.

Reivindiquem la vigència de la paraula dels nostres referents de la Nova Cançó i l’adaptem a una estètica musical actual. Ens continuen calent cançons d’ara.”

Aquest nou projecte es vol finançar mitjançant el micromecentatge:
“PER QUÈ MICROMECENATGE?

En el context cultural i social actual cal que els projectes apostin per l’autogestió i la cooperació per tal de poder tirar endavant les seves propostes al marge de certes indústries musicals i culturals amb unes dinàmiques i formes de funcionament ja obsoletes. A més a més el micromecenatge permet un feedback directe amb el públic que es converteix en part imprescindible del procés tot sentint seu el projecte.”
Voleu col·laborar en fer realitat el projecte del Jordi? Si cliqueu a la següent imatge accedireu al seu projecte de Tot Suma.

Amplieu l’informació AQUÍ

Comment here