RecordemVideoclips

Projecte Mut – No t’estim

El grup eivissenc Projecte Mut presenta videoclip del tema ‘No t’estim’, que és el single de presentació del que serà el seu tercer treball discogràfic ‘Col·lecció de Satèl·lits’, que veurà la llum el proper 22 d’Octubre i serà la primera referència en català del segell discogràfic LBAM Records.

‘No t’estim’ fa gala d’un so pop combinat amb les característiques melodies del violí i la tradicional flauta pagesa eivissenca, que sempre trobem a les seves produccions, així com les guitarres acústiques. Una barreja que fa que la banda conservi intacta la seva identitat folk. Tot unit a la característica i inconfusible veu del David Serra fan d’aquest un tema imprescindible. És una cançó seriosament divertida i fresca amb una lletra enginyosa que s’allunya dels tòpics i es converteix en una declaració de desamor en tota regla. A més, va ser una de les primeres cançons que van néixer d’aquesta col·lecció de satèl·lits que conformen el nou disc del grup.

En aquest àlbum els Projecte Mut presenten 14 noves cançons que segueixen bevent del seu particular ‘folk dels quatre vents’ i que continuen en la línia del seus dos anteriors treballs on David Serra i Joan Barbé uneixen un cop més poesia, folklore i rock utilitzant tan temes propis com lletres de poetes eivissencs.

El videoclip del tema va ser gravat durant el mes de Setembre de 2013 a diverses localitzacions d’Eivissa (Ocean Drive Hotel, Ibiza Gran Hotel, Teatre Pereyra, Boutique Garbi, Port Esportiu i Passeig Marítim) i la direcció l’han assumit en Toni Tur i l’Adrián Cardona, que ja han col·laborat amb el grup en diverses ocasions.

Comment here