Projecte Mut estrena nou videoclip del tema "Una Cosa"

Font: LA BUENA AVENTURA MUSICAL | 12/04/2013

Projecte Mut segueix presentant el seu segon treball discogràfic ‘Corda i poal’ a Catalunya, un disc que s’endinsa en el món del ‘folk dels quatre vents’ com els agrada etiquetar-lo a ells mateixos. El disc continua amb la línia del seu primer treball ‘Poèsica’ i on David Serra i Joan Barbé segueixen unint poesia, folklore i rock utilitzant lletres de poetes eivissencs i pròpies, amb un remarcat so acústic, caracteritzat per la mescla de bateria i guitarra elèctrica i acústica amb el violí i instruments folklòrics pitiüsos.
Després de la bona acollida d‘En Voler, ara han triat el tema Una Cosa com a segon senzill del disc. Una cançó extreta del poema sense nom del català establert a Eivissa Carles Fabregat. A l’escoltar-la, el riff principal del tema et transporta directament a les tabernes irlandeses més autèntiques, tot i que tornada acaba gaudint de l’aire lliure i la frescor de les melodies del violí. És una de les cançons del disc on també podem escoltar la polèmica flaüta pagesa eivissenca feta de polièster. Un dels temes del disc que més els identifica i que més agrada al seu públic.
Pel videoclip han decidit utilitzar imatges enregistrades al seu concert de presentació a Barcelona el passat 18 d’Octubre a la sala Luz de Gas, combinant-les amb d’altres gravades durant el viatge, les proves de so i els moments íntims del grup al backstage. El concert va ser enregistrat per David Marqués, Toni Tur, Javi Martínez, Jordi López i Nacho Plaza. L’edició l’ha feta el mateix Joan Barbé i la post-producció ha estat a càrrec de Toni Tur.
Un concert especial en el que van saber demostrar tota la seva potencia i qualitat musical en directe davant un públic entregat al màxim que va corejar cada cançó dels eivissencs.